You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Termeni și condiții

Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.design-interior.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

 

Continut site si Copyright


www.design-interior.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Toate promotiile prezente pe www.design-interior.ro sunt valabile in limita stocului.


Factura insotitoare


Produsele comandate se livreaza insotite de factura fiscala. Acesta poate fi in colet sau in plic transparent pe colet. Factura circula fara stampila si semnatura conform art.319 alin.29 din Codul Fiscal.


Garantia produselor


Garantia comerciala se acorda conform legislatiei in vigoare. Cumparatorul va prezenta aceasta dovada, impreuna cu produsul reclamat ca defect in perioada de garantie si cu o copie a facturii fiscale cu care a achizitionat produsul in discutie, la sediul furnizorului, iar acesta, dupa constatarea indeplinirii conditiilor de garantie, va rezolva situatia prin reparatie sau schimb, in termen de 15 zile , conform legislatiei in vigoare.


Frauda


Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.design-interior.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.design-interior.ro, va fi considerata tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.


Litigii


Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.


Dispozitii finale


www.design-interior.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.design-interior.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa office@design-interior.ro


Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Consumator inseamna orice persoana fizica ce, in cadrul contractelor reglementate de prezenta directiva, actioneaza in scopuri care se afla in afara activitatii sale comerciale, industriale, artizanale sau  profesionale.


Comerciant sau vanzator inseamna orice persoana fizica sau juridica, indiferent daca este publica sau privata, care actioneaza, inclusiv prin intermediul unei alte persoane care actioneaza in numele sau in contul  ei, in scopuri ce tin de activitatea sa comerciala, de afaceri, mestesugareasca sau profesionala in legatura cu contractele care intra sub incidenta prezentei directive.


Vanzatorul/Comerciantul este administratorul eshop-ului curent www.design-interior.ro


Contract de vanzare inseamna orice contract in temeiul caruia comerciantul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor bunuri catre consumator, iar consumatorul plateste sau se  angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat bunuri, cat si servicii.


Contract la distanta inseamna orice contract incheiat intre comerciant si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a  comerciantului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.


Vezi detalii despre Returnarea bunurilor

 

Vezi detalii despre Politica de confidențialitate